hepsiburada.com Mağdurları


Ziyaretçi

/ #10

2014-07-27 06:09

En eski müşterilerinizdenim. Firmanızın da üyesiyim (ne işe yarıyorsa..) Defalarca yaptığım alış-verişlerimi hep sizin firmanızdan yaptım; Bazen ''müşteri vel_i nimet'' felsefesiyle ;bazen de kendi kazancınız yönünde davrandınız.
Şimdi SİSTEMİNİZDEKİ bir HATADAN dolayı da müşterinizi cezalandırıyorsunuz!-ki tamamen sizin sisteminizden- kaynaklanıyor.. Şöyleki : Posta-posta değişik günlerde nakliye şirketinden gönderdiğiniz ürünler neticede bir bütün olarak müşteride birleştiğinde BİRBİRİNİ tutmuyor!!!...Örneğin; torunuma bir tablet alıp ''Ramazan Bayramında'' hediye edecektim, kablosu ayrı günde, tableti bir başka tarihte, usb'si ayrı bir başka günde, kılıfı bir başka günü, vs...vs..geliyor.Alt tarafı bir tablet alalım dedik; bütün bir hafta boyu eve hapis olduk ama bizim kaybolan zamana ne olacak?!^!.Kılıfı tablete ,tabletin klavyesi kendine uymayan bir sürü apık-sakıp işler..Gönderdiniz ürünlerin son kontrolörü yapılmaz mı?.Bir de ATA isimli (Soyadını söylemeyen)sorumsuz personeliniz daha sözümü bitiirmeden ''tarihi geçmiş'' deyip telefonu suratıma kapattı!!!.. Yani ceketi bir firmadan, pantolonu bir başka firmadan ayrı-ayrı günlerde alıp göndereceksiniz, sonra da müşterinin UYMADI sözünü DİKKATE almayıp ''tarihi geçmiş'' deyip telefonu kapatacak sınız...öyle mii? Sora hangi tarihten bahsediyorsunuz.ki..ilk siparişimin bir parçası bugün son parçası da on (10) gün sonra gelirse ((tarihii geçmiş)) demek için Hangi tarihi baz alacağız?!+!

Müşteriye hizmet baş göreviniz olarak kurulan bir firma, ne yazık ki biraz tutununca çok daha kazanmak( işin kolayını anlayınca) için başka-başka

firmalardan alıp gönderdiği ürünlerinin müşterii tarafından beğenilmeyip(daha doğrusu-bütününde değişik ürün olduğunu) anladığında ise ''değiştirme tarihi geçmiş'' diyeceksiniz ve müşterinin isteğini dikkate almayacak sınız?

Sonra bu ''tarihi geçmiş'' kanunu koyan kim?..Siz değil misiniz??







Not: Gereği için; HEPSİBURADA com.'a

Bilgi için ;6502 Tüketicinin korunması hk. (kanun gereği)

'' '' Tüketici Hakları Daire Başkanlığı'na

'' '' Cosumer Affairs Unit .(Tüketici İşleri Birimine)