TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı

Fuck You TTNet

/ #253 Fuck You TTNet

2015-12-15 04:03

Ulan TTNet senin ben ananı bacını karını kızını halanı teyzeni dayını dedeni nineni kundaktaki bebeğini skype arkadaşını gelmişini geçmişini hüriyetini cüryetini ilimini dilimini bilimini sikiyim

Ananızı Airbus A-380 yolcu uçağına hostes yaparım ve bilerek uçağı tribülansa sokup ananı panik yaptırıp pilot koltuğuna oturturum ve fırlatma koltuğuyla uçaktan atar sonra da uçağın iniş takımlarını açmadan uçağı piste indirir yolcuları ölümle burun buruna getirir sonra da kahraman pilot ilan edilir ve ünlü olurum. Film ve reklam teklifleri alırım. Kazandığım paralarla kendime saunalı, jakuzili,kapalı yüzme havuzlu, tabandan ısıtmalı, çelik konstriksyonlu, depreme dayanıklı ve lüx villa alır tüm arkadaşlarımı villama davet eder ve ananıda VIP konuk olarak evime davet edip gelirken 2 ekmek almasını rica eder eve geldiğinde o aldığı ekmekleri amının zevk suyuna bandırıp künefe gibi misafirlere ikram ettikten sonra ananın götüne yıllanmış şarap sokup tirbüşonla açıp şişenin mantarıyla da ananın burnunu tıkayayım. Anan yarı baygın vaziyette iken götüne 19 cm damarlı yarrağımı köküne kadar sokup çığlıklar içinde kanırttıra anırttıra sikeyim.

Ananın amında yol çalışması yapar 'Çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz' tabelası koyarım.
Ananı sıcak bölgelere göç eden kelaynaklarla iş birliği yaparak siker kelaynakların 4 mevsim ülkemizde kalmasını sağlar ve de soyunun tükenmesini önlerim.
Yarrağımı 2,500 C° sıcaklıkta ısıtırım ve kıpkırmızı olmuş yarağımı ananın amına sokarım ve çıkan 'cooossss' sesini 60 lı yıllardan kalma teyibe kaydeder en çok dinlenen radyo kanalında yayınlarım. Orospu Evladı TTNET!!