TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı

Quoted post


Ziyaretçi

#103

2012-06-28 16:27

Devir "Digital Download" devri. Blizzard olsun, Steam olsun, Origin olsun. Paranı veriyorsun, LİSANSLI oyununu indirip kurup oynuyorsun. Ancak gel gelelim bu saçmalık sayesinde tam anlamıyla paramızla rezil oluyoruz. Ben internete ayda 50 60 lira ödüyorum, steam üzerinden oyunumu parasını verip satın alıyorum ancak ttnet'in adil kullanım saçmalığı sebebiyle yaklaşık 4 gündür SATIN ALDIĞIM bir oyunu indirmeye çalışıyorum. Tabi 80-90kb/s ile download yaparken interneti kullanmak da imkansız. Allah belanı versin ttnet ne diyeyim daha.

Yanıtlar

Casper

#105 Re:

2012-06-29 14:33:16

#103: - Devir "Digital Download" devri. Blizzard olsun, Steam olsun, Origin olsun. Paranı veriyorsun, LİSANSLI oyununu indirip kurup oynuyorsun. Ancak gel gelelim bu saçmalık sayesinde tam anlamıyla paramızla rezil oluyoruz. Ben internete ayda 50 60 lira ödüyorum, steam üzerinden oyunumu parasını verip satın alıyorum ancak ttnet'in adil kullanım saçmalığı sebebiyle yaklaşık 4 gündür SATIN ALDIĞIM bir oyunu indirmeye çalışıyorum. Tabi 80-90kb/s ile download yaparken interneti kullanmak da imkansız. Allah belanı versin ttnet ne diyeyim daha.

Kardeşim çok haklısın, aynı şey bana da oluyor, oyunu satın aldım, yüklemenin yarısında internet 1mb e çekildi, kafayı yemek üzereyim