bimer e dilekçe


Ziyaretçi

/ #409

2014-07-27 00:33

Selamun aleyküm.Ben Tokat ilinin Zile ilçesinde yaşıyorum ve belediye başkanı Lütfi Vidinel'den şikayetçiyim.Kendim adına değil bütün Zile halkı adına.Çünkü Ramazan-ı Şerifin başından bugüne kadar sularımız akmadı öyleki son 5 gündür hiç su verilmedi. Bu mübarek Ramazanda insanlara bu zulmü reva mı? Ak Partili belediye başkanın sorumsuz ve laubali ilgisizliği bu partiye yakışmıyor.Başbakanımız dedi ki:"Fırat'ta kuzuyu kurt yese hesabı bizden sorulur."
Sayın sevgili başbakanım biz 1 aydır sususuz, mağduruz bunun vebali kimden sorulur?
Ramazanda bu yapılır mı bu kadar insana?
Şunu belirtiyim belediye başkanının mahallesi Yunus Emrede hiç kesinti olmadı.Ama diğer mahaller öyle değil.Ben bahçeli evler mahallesindeyim hiç akmıyor suyumuz.Allahtan pınar var bidonlarla gidip dolduruyor ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz.çok üzgünümşu bayram arifesinde sususuz ve öyle çok tepki var ki kendi sayfasında halk yorum yazmasın diye yorum bölümünü kaldırmış faceden.
hep bir seyler yapıyo gibi görüntüler veriyor.Çok Vebal alıyor ve bu sizide etkiler çünkü Ak partiye oy verdi bu millet ve Tokatı tüm ilçelerini Ak parti aldı.Böyle gönülden sizi seven insanlara bu belediye başkanınızın yaptığı hak mı?
Lütfen sizin bu insana bu zulmü nasıl yapabildiğini sormanızı rica ediyorum.
1 aydır su gelecek 3 güne kadar.kuyular kurumuş ne yapabilirim deyip başından def etti insanları.Oysa bu kişi 2. Kez belediye başkanlığı yapıyor.
Bu adam bizim zulmumuz bu reva mı?