Genç Akademisyenlerden Başbakan'a Yanıt

Quoted post


Ziyaretçi

#215 Re: Re: Re:

2012-02-10 14:53

#212: - Re: Re:

Yazdığımı gerçekten okuduğunuza şüpheliyim, sanırım daha kısa yazmalıydım. İzin verirseniz önemli kısmını (sizin yanlış anladığınız bölümü) tekrar edeyim:

 

Biliminsanları, analiz ve sonuç şüpheli olduğunda elindeki veriye geri döner (Sahtekârlık ya da işgüzarlık söz konusu değilse). Bu konuda iyi niyetli olduğunuzu düşünerek, tüm önyargılarınızdan bağımsız bir şekilde bildiriyi yeniden, dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Eğer niyetiniz kötüyse, size tek bir sözüm var; bu işgüzarlığa ortak olmayacağız. Söyleminizi tersinden, yeniden üreterek bizi kendinizden ittiğiniz zıt kutupta durmayacağız.

 

Sizi tanımadığım ve niyetinizi bilmediğim için iki şekilde yorumladım. Eğer niyetiniz iyiyse, zaten ortada alınacak bir durum yok.

Bu arada satanizm inançsızlık değil, bir inançtır. Bunu "satanizmi savunuyor" yaftası yapıştırmayacağınızı umarak, bir not olarak düşmek istedim. Gördüğünüz üzere başka bir inanç da insana cinayet işletebiliyor. Bunun inancın gereği olduğunu düşünerek insan öldürebilen bir insan, yeterince dindar bir satanist olmalı.

Son olarak; spor zihne iyi gelir.

Saygılar

Yanıtlar


Ziyaretçi

#217 Re: Re: Re: Re:

2012-02-10 15:01:29

#215: - Re: Re: Re:

ben satanizmin inançsızlık oldugınu söylemedim anlamnı bileceginizi tahmin ederek yazdım,,demek istedigim dogru inanç çok önemli,,inançsızlık veya yanlış inanç ahlk ve vicdanı yanlışa sürükler..inansız oldugunu iddia eden bir şahsın ahlak ve vicdani degerleri de göreceli bir hal alı..bu boşlugu ya menfaatler yada yanlış inançlar doldurur..

spor yapar ve spor severim

saygılar