Genç Akademisyenlerden Başbakan'a Yanıt

Quoted post


Ziyaretçi

#212 Re: Re:

2012-02-10 14:43

#204: - Re:

olgun bir akademisyendeki bilgi birikimi ve kaynaklara hakimiyeti gerçekte malese gençlerde görmek çok zor,genç olmanın enerjisi daha çok spor vb. bedensel aktiviteler için şık düşüyor..ateizmi insan sevgisine çevirmeye çalışan bir kaç yorum gözüme çarptıgı için söyledim..cevabi yazımı görmeden sahtekarlık ile itham etmeniz tek kelieyle kıt düşüncenizi gösterir. ayrıca şunu düzeltmenizi isterim,ahlak ve vicdanın kökeni inançtır...satanistin bir insanın kanını içmesi kendi vicdanına ve ahlakına aykırı degilken bir müslüman için bu hem ahlak hem vicdan dışıdır...

niyetimin kimseyi rencide etmek olmadıgını daha öce yazdım veri yetersizliğinizle bir kanıya varmanız düşüncelerimin dogrulugunu tekit etmiştir..

Yanıtlar


Ziyaretçi

#215 Re: Re: Re:

2012-02-10 14:53:32

#212: - Re: Re:

Yazdığımı gerçekten okuduğunuza şüpheliyim, sanırım daha kısa yazmalıydım. İzin verirseniz önemli kısmını (sizin yanlış anladığınız bölümü) tekrar edeyim:

 

Biliminsanları, analiz ve sonuç şüpheli olduğunda elindeki veriye geri döner (Sahtekârlık ya da işgüzarlık söz konusu değilse). Bu konuda iyi niyetli olduğunuzu düşünerek, tüm önyargılarınızdan bağımsız bir şekilde bildiriyi yeniden, dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Eğer niyetiniz kötüyse, size tek bir sözüm var; bu işgüzarlığa ortak olmayacağız. Söyleminizi tersinden, yeniden üreterek bizi kendinizden ittiğiniz zıt kutupta durmayacağız.

 

Sizi tanımadığım ve niyetinizi bilmediğim için iki şekilde yorumladım. Eğer niyetiniz iyiyse, zaten ortada alınacak bir durum yok.

Bu arada satanizm inançsızlık değil, bir inançtır. Bunu "satanizmi savunuyor" yaftası yapıştırmayacağınızı umarak, bir not olarak düşmek istedim. Gördüğünüz üzere başka bir inanç da insana cinayet işletebiliyor. Bunun inancın gereği olduğunu düşünerek insan öldürebilen bir insan, yeterince dindar bir satanist olmalı.

Son olarak; spor zihne iyi gelir.

Saygılar